Markuksen kasvissosekeitto

Keitä ja soseuta vihannekset mahdollisimman vähässä vedessä.

Mausta pippurilla ja yrteillä.

Lisää kerma ja juusto.

Hauduta ja nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 443 grammaa

Hp76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 1.8g1.3kcal0g0.3g0g0g
Bataatti, kuorittu 1.2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 1.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 10%0.4g0.4kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto0.4g1.1kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g9kcal0.2g1.2g0.2g0g
Valittu annoskoko7g4kcal0.1g0.6g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna4g2kcal0.1g0.3g0.1g0g
Arvot/100g100g61kcal1.4g8.5g1.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=149902