Helppo kanakeitto

Keitetään lihat litrassa vettä kypsäksi, mausteita saa halutessa laitta keittoliemeen.

Keitto kattilaan laitetaan 3 l vettä+ perunasipulit+ juurekset ja liemikuutiot.

Tarkista maku ja mausta lisää maun mukaan.

Ei tarvi keittää monta minuuttia niin on kypsää.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 1.2g1.4kcal0.2g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 3.9g0kcal0g0g0g0g
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 1.5g1kcal0g0.2g0g0g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, sisältää vehnää 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g5kcal0.4g0.4g0g0g
Valittu annoskoko7g3kcal0.2g0.2g0g0g
Annoskoko puolitettuna4g1kcal0.1g0.1g0g0g
Arvot/100g100g37kcal2.9g2.9g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=221824