Appelsiini juustokakku

1. Voitele irtopohjavuoan sivut ja päällystä pohja leivinpaperilla
2. Vatkaa margariini ja sokeri vaahdoksi
3. Vatkaa joukkoon kananmuna
4. Lisää jauhot ja sekoita taikinaksi
5. Painele taikina vuoan pohjille ja reunoille
6. Notkista tuorejuusto kulhossa
7. Sekoita joukkoon loput täytteen aineet
8. Kaada täyte vuokaan
9. Paista 175 asteessa n. 50 min
10. Nosta kakku jäähtymään ja anna vetäytyä hyvin ennen tarjoilua

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Shamaani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, 60 (100g)0.9g5.2kcal0g0g0.6g0g
Sokeri 0.2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Kananmuna, pirkka omega 1kpl0.4g0.5kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai1.4g5kcal0.2g1g0g0g
Viola appelsiini tuorejuusto, valio1.3g4.1kcal0.1g0.2g0.3g0g
Valio creme fraiche hyla 150 g0.9g2.6kcal0g0g0.3g0g
Kananmuna, pirkka omega 1kpl1.1g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Sokeri 0.5g2.2kcal0g0.5g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g45kcal0.8g4g2.6g0g
Valittu annoskoko7g23kcal0.4g2g1.3g0g
Annoskoko puolitettuna4g11kcal0.2g1g0.7g0g
Arvot/100g100g326kcal5.8g29g18.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=238259