Pulla-mustikkapiirakka

Sekoita jauhot ja kardemumma.

Lisää niihin juokseva margariini.

Lämmitä maito, lisää suola, sokeri ja hiiva ja kaada jauhoinin.

Vatkaa.

Kauli uunipellille.

Anna nousta 45min.

Pyörittele mustikat sokerissa ja perunajauhoissa.

Levitä pohjan päälle.

(Voitele halutessasi munalla reunat)
Paista 15-20 min. 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 74 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta2.1g7.6kcal0.3g1.5g0g0.1g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0g0.1kcal0g0g0g0g
Margariini, 60%, Rainbow0.5g2.6kcal0g0g0.3g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 1.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sokeri 0.4g1.6kcal0g0.4g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g0.1g0kcal0g0g0g0g
Mustikka metsä- 2.4g1kcal0g0.2g0g0.1g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Sokeri 0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g29kcal0.6g5g0.6g0.4g
Valittu annoskoko7g15kcal0.3g2.5g0.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna4g7kcal0.2g1.3g0.2g0.1g
Arvot/100g100g207kcal4.3g35.7g4.3g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=372431