Pizzapohja

Liota hiiva kädenlämpöiseen veteen ja sekoita muut aineet nesteeseen.

Vaivaa kunnolla ja kohota noin puoli tuntia vedottomassa paikassa.

Satsista tulee kaksi pyöreää pizzapohjaa, joista saa molemmista kahdeksan palaa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Marinoli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva, 50g0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 2.4g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3.8g13kcal0.4g2.7g0g0.1g
Oliiviöljy 0.2g1.5kcal0g0g0.2g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g30kcal0.8g5.4g0.4g0.2g
Valittu annoskoko7g15kcal0.4g2.7g0.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g8kcal0.2g1.4g0.1g0.1g
Arvot/100g100g213kcal5.7g38.6g2.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=396414