Tonnikalaleivät

Uuni lämpenemään 175 asteeseen.

Leivät pelille.

Levite päälle. 2 tomaattia siivuiksi ja leipien päälle.

Yrttisuolaa.

Tonnikalapurkki auki ja tasan leipien päälle.

Päälle tilliä, tuoretta tai pussista.

Juustoraaste päälle

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Tmrtkn
AineksetMääräEnergiaPHRK
100% ruisleipä (Vaasan), annos 33.3g1.8g4.1kcal0.1g0.8g0g0.3g
Tonnikala vedessä 1.3g1.3kcal0.3g0g0g0g
Tomaatti 2.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Juusto, Oltermanni 17%, 8g siivu (Valio)0.6g1.7kcal0.2g0g0.1g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Tilli, tuore 0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Becel kevyt margariini 5g0.3g0.9kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g18kcal1.2g1.8g0.4g0.6g
Valittu annoskoko7g9kcal0.6g0.9g0.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna4g4kcal0.3g0.5g0.1g0.2g
Arvot/100g100g128kcal8.7g13g2.9g4.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=90778