Pizza (karppi)

Erota valkuaiset ja keltuaiset.

Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi, lisää ripaus suolaa.

Lisää keltuaiset varovasti lusikalla , sekoita tasaiseksi.

Levitä seos leivinpaperin päälle pellille.

Pasita 200 astetta ja n.10-15min.

anna hieman levätä.

Laita pohjalla pastakastiketta sudilla/ veitsellä varovasti.

Laita päälle valutettu tonnikala ja tommaatti ja juusto paista n.15min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Meri79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 4.3g6.1kcal0.5g0g0.4g0g
Tonnikala vedessä 0.8g0.8kcal0.2g0g0g0g
Pastakastike.Pirkka tomaati/basilika(ilman pastaa)0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Juusto, Edam 24%, 8g siivu (Valio)0.8g2.6kcal0.2g0g0.2g0g
Tomaatti, tuore0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g20kcal1.8g0g1.2g0g
Valittu annoskoko7g10kcal0.9g0g0.6g0g
Annoskoko puolitettuna4g5kcal0.5g0g0.3g0g
Arvot/100g100g140kcal12.9g0g8.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=406388