Perukan gluteeniton piimäkakku

Kuivat aineet sekaisin (reseptin lisäksi soodaa 1,5 tl) ja lisää jogurtti ja sulatettu rasva. 180-200 astetta n. tunti

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton Persikka-Aprikoosi-Vadelmajogurtti (hedelmämix) (Valio), annos 200g1.4g0.6kcal0.1g0.1g0g0g
Sokeri 0.8g3.2kcal0g0.8g0g0g
Siirappi, tumma0.9g3kcal0g0.7g0g0g
Neilikka, annos 4g0g0.1kcal0g0g0g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen0.9g6.7kcal0g0g0.7g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g2.8g10kcal0.1g2.3g0g0.1g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g47kcal0.4g7.8g1.4g0.2g
Valittu annoskoko7g24kcal0.2g3.9g0.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g12kcal0.1g2g0.4g0.1g
Arvot/100g100g342kcal2.9g56.5g10.1g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=120349