Punajuurivuoka Vol. 2

- Kuori ja pilko punajuuret rypsiöljyllä valeltuun kulhoon
- Lisää kulhoon paistettu jauheliha
- Ripottele päälle cashewpähkinät ja aurajuustomurut
- Sekoita ainekset
- Lisää ruokakerma

Paista 200 asteisessa uunissa noin 1 tunti.

Anna paistoksen vetäytyä hetki ennen ateriointia.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Catnip85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha3.1g5.2kcal0.6g0g0.3g0g
Punajuuri 0.8g0.3kcal0g0.1g0g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g0.6g1.5kcal0.2g0g0.1g0g
Cashewpähkinä 0.4g2.2kcal0.1g0.1g0.2g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g2g2.3kcal0.1g0.1g0.2g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 0.1g1kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g25kcal2g0.6g1.8g0g
Valittu annoskoko7g13kcal1g0.3g0.9g0g
Annoskoko puolitettuna4g6kcal0.5g0.2g0.5g0g
Arvot/100g100g179kcal14.3g4.3g12.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=165853