Jauheliha-parsakaalivuoka

Höyrytä/keitä parsakaalit ja paista jauheliha.

Sulata koskenlaskija kerman joukkoon kattilassa, lisää seokseen tomaattipyre ja mausteet.

Sekoita kaikki ainekset uunivuoassa.

Lisää päälle juustoraaste ja paista uunissa 225 asteessa kunnes juusto on kauniin ruskeaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Pupu77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 3.1g1.1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Jauheliha, sika-nauta 1g2.3kcal0.2g0g0.2g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1.6g5.2kcal0g0g0.5g0g
Tomaattipyree Eure Shopper (100g)0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa0.5g1.6kcal0.1g0g0.1g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g0.5g1.5kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g24kcal1g0.2g1.8g0.2g
Valittu annoskoko7g12kcal0.5g0.1g0.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g6kcal0.3g0.1g0.5g0.1g
Arvot/100g100g173kcal7.2g1.4g13g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=132366