Täytetty paprika

Ruskista sipulit ja jauheliha.

Sekoita joukkoon kermaviili ja anna seoksen jäähtyä.

Leikkaa paprikat puoliksi ja poista siemenet.

Laita paprikat n.10min ajaksi 200-asteiseen uuniin.

Kun paprikat ovat pehmenneet, täytä paprikat jäähtyneellä seoksella, ripottele päälle juustoraaste ja laita uuniin kunnes juusto on sulanut.

Valmista couscous ja tarjoa se paprikan lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Tinie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 2.7g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2g3.2kcal0.4g0g0.2g0g
CousCous, keitetty 100g0.8g1.4kcal0g0.3g0g0g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%0.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g0.4g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g15kcal1g1g0.6g0.2g
Valittu annoskoko7g7kcal0.5g0.5g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g4kcal0.3g0.3g0.2g0.1g
Arvot/100g100g104kcal7g7g4.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=206338