Savujuusto-tonnikalavuoka

Valuta öljy tonnikalasta (2 purkkia), hienonna ruohosipuli (40g=1dl) ja savujuustoviipaleet.

Sekoita tonnikala, ruohosipuli, juusto ja perunasipulisekoitus uunivuoassa keskenään.

Sekoita kulhossa ruokakerman joukkoon 1/2 tl suolaa ja 1 tl timjamia ja kaada vuokaan päällimmäiseksi.

Uuniin 200 astetta noin tunti, alatasolla.

Peitä loppuvaiheessa, jotta pinta ei kuivu liikaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Juanita
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä(pirkka)1.8g3.7kcal0.4g0g0.2g0g
Ruohosipuli 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Kippari, savunmakuinen sulatejuusto, yksi viipale0.9g3kcal0.2g0g0.2g0g
Perunasipulisekoitus 500g2.9g2kcal0g0.4g0g0g
Ruokakerma Valio 5%1.2g0.7kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g19kcal1.2g0.8g1g0g
Valittu annoskoko7g10kcal0.6g0.4g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna4g5kcal0.3g0.2g0.3g0g
Arvot/100g100g136kcal8.6g5.7g7.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=60576