Sanol kanttarellikastike

Paista sieniä sen verran että neste haihtuu ja lisää sipuli sekä pieni ripaus sokeria.

Anna ruskistua hetken lisää vesi ja puolet kermasta ja anna hautua miedolla lämmöllä.

Lisää vähitellen loput kermasta.

MAusta suolalla, musta- ja valkopippiurilla, yms.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Taukohurina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1.2g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.2g1.4kcal0g0g0.2g0g
Oivariini, 60 (100g)0.2g0.9kcal0g0g0.1g0g
Kuohukerma,valio,2dl2.3g7.9kcal0g0.1g0.8g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g22kcal0g0.4g2.2g0g
Valittu annoskoko7g11kcal0g0.2g1.1g0g
Annoskoko puolitettuna4g6kcal0g0.1g0.6g0g
Arvot/100g100g157kcal0g2.9g15.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=81957