Juustoinen jauheliha-kasviskeitto

Paista kuumassa pannussa jauheliha, lisää joukkoon kesäkurpitsa, sipuli ja valkosipuli, jatka paistamista hetki, jotta kasvikset hieman pehmenevät.

Mausta suolalla ja paprikajauheella.

Jätä sivuun odottamaan.

Kiehauta vesi kattilassa, lisää kattilaan porisemaan perunat ja varsisellerit, sekä liemikuutiot.

Kun perunat ovat lähes kypsiä, lisää babyporkkanat ja maissit, sekä tomaattipyre, sulatejuusto ja jauheliha kasviksineen pannusta.

Keittele miedolla lämmöllä vielä 5 - 10 minuuttia.

Tarkista maku.

Ripottele joukkoon reilusti persiljaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 1022 grammaa

Tiitukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha0.7g1.1kcal0.1g0g0.1g0g
Kesäkurpitsa zucchini 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli 0.2g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0g0kcal0g0g0g0g
Vesi3.4g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g0.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemivalmiste, rainbow, 11g/kuutio0g0.1kcal0g0g0g0g
Lehtiselleri 0.3g0kcal0g0g0g0g
Pikkuporkkanat, pakaste (Rainbow), annos 200g0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Pakastemaissi, Kesäpöytä0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Philadelphia extra light tuorejuusto 5% (Kraft)0.3g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g5kcal0.2g0.4g0.2g0g
Valittu annoskoko7g3kcal0.1g0.2g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna3g1kcal0.1g0.1g0.1g0g
Arvot/100g100g40kcal1.5g2.9g1.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=263515