Kaalikeitto

Puoli litraa vettä ja kasvisliemikuutio.

Kiehuvaan veteen lisätään pilkotut sipuli, porkkana, paprika ja kaali.

Paista jauheliha ja lisää tomaattimurskan kanssa kattilaan.

Anna hautua n. puoli tuntia.

Mausta mustapippuri, oregano, basilika ja herbamare.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 398 grammaa

Sonjimus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Paprika keltainen 0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)1.8g0.7kcal0g0.1g0g0g
Liemikuutio, kasvisliemi, Maggi0g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 1.1g1.5kcal0.2g0g0.1g0g
Valkokaali keräkaali 1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g7kcal0.4g0.4g0.2g0g
Valittu annoskoko7g3kcal0.2g0.2g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna4g2kcal0.1g0.1g0.1g0g
Arvot/100g100g48kcal2.8g2.8g1.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=104248