Pähkinä-rusinaraakasuklaa

Sulata kaakaovoi ja kookosrasva vesihauteessa.

Lisää muut aineet ja anna maustua 10-20 min.
Annostele esim.

jääpalamuotteihin tai laakeaan astiaan ja jäähdytä pakastimessa tai jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 10 grammaa

Eloinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaakaovoi, raaka (Dyw), annos 100g8g71kcal0g0g8g0g
Kookosrasva 100 % 17g148kcal0.1g0g16.7g0g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton7.7g25kcal1.8g0.8g1.6g0g
Carob-jauhe (Urtekram), annos 5g9g20kcal0.4g4.5g0.1g3.7g
Manteli 6.2g38kcal1.5g0.4g3.3g0.4g
Saksanpähkinä 2.2g15kcal0.3g0.1g1.4g0.3g
Hasselpähkinä 1.5g10kcal0.2g0.1g0.9g0.3g
Rusina 8.4g24kcal0.2g5g0g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana120g703kcal9g21.8g64g11g
Valittu annoskoko60g352kcal4.5g10.9g32g5.5g
Annoskoko puolitettuna30g176kcal2.3g5.5g16g2.8g
Arvot/100g100g586kcal7.5g18.2g53.3g9.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=226201