Valkokastike kananmunalla

Sulata margariini kattilassa, sekoita joukkoon vehnäjauhot.

Lisää maito ja keittele miedolla lämmöllä kymmenisen minuuttia.

Mausta valmis kastike suolalla.

Lisää lopuksi joukkoon hienonnetut tai lohkotut kananmunat.

Voit halutessasi lisätä mausteeksi esim tilliä tai ruohosipulia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Marmariini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini Vita d´or (Lidl), annos 200g4.2g30kcal0g0g3.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.7g9kcal0.3g1.9g0g0.1g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 42g19kcal1.3g2g0.6g0g
Ruokasuola jodioitu 0.6g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 10g15kcal1.3g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana120g146kcal5.8g7.8g10.2g0.2g
Valittu annoskoko60g73kcal2.9g3.9g5.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna30g37kcal1.5g2g2.6g0.1g
Arvot/100g100g122kcal4.8g6.5g8.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101220