Hirvenjauhel, kinkku hernekeitto

Liota herneet yön yli, huuhtele ja laita kiehumaan.

Ruskista pannulla jauheliha ja mausta oman maun ja lisää herneiden mukaan jonka jälkeen kinkkukuutiot pannulle ruskistumaan ja sit kattilaan, anna porista levyllä n. tunti.

Ja ei ku syömään.

Valmista keittoa tulee n. 3litraa

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Teppma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 38g0kcal0g0g0g0g
Herne, kuivattu, Rainbow9g26kcal1.7g6g0.1g0.9g
Hirvenjauheliha oma saalis7.5g8.4kcal1.7g0g0.2g0g
Pizzakuutiot (Portti), annos 300g5.6g7.3kcal0.6g0.1g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana120g84kcal8g12.2g1.6g1.8g
Valittu annoskoko60g42kcal4g6.1g0.8g0.9g
Annoskoko puolitettuna30g21kcal2g3.1g0.4g0.5g
Arvot/100g100g70kcal6.7g10.2g1.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=105226