Blistan uunilohi

Leikkaa tuoreeseen lohifileeseen viiltoja.

Käytä mausteina esim.

sitruunapippuria ja kalamaustetta.

Halutessasi voit lisätä suolaa.

Vuoan voi voidella öljyllä mikäli kalan pohjaantarttumisen haluaa estää.

Teelusikallinen esim.

auringonkukkaöljyä riittää.

Anna kalan maustua jääkaapissa yön yli, mikäli mahdollista.

Uuniin laittaessa lisää purkki ruokakermaa (esim.

Flora kevyt ruoka 7%) sekä Creme Bonjour Cuisine sipulisekoitus-prk.

Paista 175° n. 45min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Blista
AineksetMääräEnergiaPHRK
Merilohifile, norja30g50kcal5g0g3.3g0g
Flora kevyt ruoka 7%9g8kcal0.1g0.4g0.7g0g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%9g12kcal0.3g0.2g1.2g0g
Puutarhurin sekoitus Apetit (parsakaali, porkkana, maissi)11g5kcal0.2g0.9g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana120g150kcal11.2g3g10.4g0.6g
Valittu annoskoko60g75kcal5.6g1.5g5.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna30g38kcal2.8g0.8g2.6g0.2g
Arvot/100g100g125kcal9.3g2.5g8.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=117982