Kauralastut, Tuulikin

Voi sulatetaan, kaurahiutaleet sekoitetaan voisulaan.

Muna ja sokeri vatkataan ja sekoitetaan kaurahiutaleiden joukkoon.

Vehnäjauhot, joihin leivinjauhe on sekoitettu, lisätään.

Muodostetaan kokkareita pellille ja paistetaan n. 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 12 grammaa

Kiurunkannus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valio Voi laktoositon vähäsuolainen12g88kcal0.1g0.1g9.7g0g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl16g55kcal2.3g9.1g1.1g1.8g
Sokeri 20g82kcal0g20.2g0g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl8.9g12kcal1.2g0g0.7g0g
Leivinjauhe 0.8g1.4kcal0g0.3g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai1.6g5.7kcal0.2g1.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana120g487kcal7.6g61.8g23g3.6g
Valittu annoskoko60g244kcal3.8g30.9g11.5g1.8g
Annoskoko puolitettuna30g122kcal1.9g15.5g5.8g0.9g
Arvot/100g100g406kcal6.3g51.5g19.2g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=149224