Paella

Ruokalusikallinen öljyä pasitamiseen.

Kypsennä suikaloitu sipuli ja pilkottu valkosipulit pannulla.

Lisää hernemaissipaprikat, ja paista ne kypsiksi.

Lisää keitettyä riisiä, mausta soijalla ja kurkumalla.

Kun pasitos on kuuma, lisää lopuksi katkaravut (Apetit suolaliemessä) ja simpukat(suolaliemessä).

Sopii sellaisenaan, myös kalan lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Auringonkukkaöljy (100g)0.7g6.2kcal0g0g0.7g0g
Sipuli (kuorittu)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Riisi, keitetty, suolaa 7g10kcal0.2g2.1g0g0.1g
Hernemaissipaprika rainbow (Rainbow), annos 100g21g15kcal1g2.5g0.1g0g
Soijakastike 0.7g0.4kcal0g0.1g0g0g
Katkarapuja liemessä 170g (Pirkka)20g15kcal3.6g0.1g0.2g0g
Simpukkasäilyke, vedessä (Kela 1989), annos 100g9g9kcal1.8g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana120g112kcal13.2g9.8g2.4g0.2g
Valittu annoskoko60g56kcal6.6g4.9g1.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna30g28kcal3.3g2.5g0.6g0.1g
Arvot/100g100g93kcal11g8.2g2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=171560