Punajuuri-jauheliharisotto

300 g raakaa punajuurta raastettuna (kuorittuna 350-400 g)
1 sipuli hienonnettuna
ruokaöljyä paistamiseen
400 g paistijauhelihaa
1/2 l ksvislientä
2 dl tummaa riisiä (kypsentämätöntä)
2 tl kynteliä (tai timjamia)
persiljaa silppuna

Kuullota punajuuri ja sipuli öljyssä.

Lisää jauheliha ja ruskista.

Lisää kasvisliemi, riisi ja kynteli.

Kypsennä n. 20 minuuttia aina välillä sekoittaen.

Mausta persiljalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 240 grammaa

Katjuska80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 19g7.2kcal0.2g1.3g0g0.5g
Sipuli 3.7g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Ruokaöljy keskiarvo 0.9g7.7kcal0g0g0.9g0g
Paistijauheliha 10%25g43kcal5g0g2.5g0g
Kasvisliemikuutio 0.7g2.1kcal0.1g0.1g0.2g0g
Riisi tumma 11g37kcal0.7g7.6g0.2g0.4g
Timjami 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Persilja 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana120g196kcal12g18.4g7.6g2g
Valittu annoskoko60g98kcal6g9.2g3.8g1g
Annoskoko puolitettuna30g49kcal3g4.6g1.9g0.5g
Arvot/100g100g163kcal10g15.3g6.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=181327