Porsaan sisäfilee uunissa

File leikataan viipaleiksi, paistetaan pannulla ja ladotaan vuokaan.

Päälle kaadetaan kermaa, murennettua Mustapekkajuustoa ja mausteeksi mustapippuria sekä hieman suolaa.

Pippurijuuston määrä kannattaa miettiä syöjien makumieltymysten mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan sisäfilee marinoitu (Hk), annos 150g37g44kcal6.2g0.6g1.8g0g
Mustapekka tuorejuusto (Valio)5.2g25kcal0.6g0.4g2.3g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%18g22kcal0.5g0.8g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana120g180kcal14.6g3.6g11.8g0g
Valittu annoskoko60g90kcal7.3g1.8g5.9g0g
Annoskoko puolitettuna30g45kcal3.7g0.9g3g0g
Arvot/100g100g150kcal12.2g3g9.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=186546