Pikaborschkeitto

Silppua sipuli, paista öljyssä, lisää jauhelija ja kypsennä.

Siirrä liha-sipuliseos kattilaan, lisää mausteina chili/mustapippuri, meirami, ripaukset suolaa ja sokeria.

Lisää vesi ja liemikuutiot, punajuuriperunasose sekä raastetut vakuumipunajuuret.

Tarjoa keiton kanssa ranskankermaa/smetanaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 384 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%11g19kcal2.2g0g1.1g0g
Punajuuriperunasose, luomu (Pirkka), annos 500g7.8g4.3kcal0.1g0.9g0g0g
Punajuuri 7g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala0.3g1kcal0.1g0g0.1g0g
Sipuli 3.1g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.2g2.1kcal0g0g0.2g0g
Salaattijuusto (Pirkka), annos 100g2.3g6.3kcal0.4g0g0.5g0g
Vesi28g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana119g72kcal5.8g3.2g3.8g0.6g
Valittu annoskoko60g36kcal2.9g1.6g1.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna30g18kcal1.5g0.8g1g0.2g
Arvot/100g100g60kcal4.9g2.7g3.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=187114