Helpot lohipuikot

Anna lohipalojen suaa pari tuntia.

Viipaloi halkaistu purjo.

Puolita kohmeiset kalat puikkomaisikse.

Mittaa vehnäjauhot lautaselle ja sekoita joukkoon mustapippuria.

Kierittele lohipuikot vehnäjauhossa.

Kuumenna paistokasarissa rasva ja ruskista lohipuikot.

Lisää kasariin purjot ja kuullota niitä hetki.

Kaada joukkoon maito ja kerma.

Pane päälle kansi ja anna hautua viisi minuuttia.

Ripottele pinnalle halutessasi suolaa.

Tarjoa perunoiden ja salaatin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

Deijaz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 7.8g1.8kcal0.1g0.2g0g0.2g
Vehnäjauho puolikarkea 2.5g8.7kcal0.3g1.8g0g0.1g
Lohipakaste PIRKKA31g56kcal6.2g0g3.4g0g
Mustapippuri 0.5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 2.2g16kcal0g0g1.7g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 7.8g2.6kcal0.2g0.4g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl7.8g6.6kcal0.1g0.3g0.5g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana120g185kcal14g5.8g11.2g0.8g
Valittu annoskoko60g93kcal7g2.9g5.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna30g46kcal3.5g1.5g2.8g0.2g
Arvot/100g100g155kcal11.7g4.8g9.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=188124