Kääretorttu

Munat ja sokeri vatkataan kuohkeaksi, jauhot sekoiteetaan varovasti joukkoon.

Taikina levitetään leivinpaperille pellille.

Paistetaan 10-15 min. 200 asteessa.

Torttullevy kumotaan sokeroiidulle paperille.

Leivinpaperi poistetaan ja torttulvylle sivellään hilloa.

Torttulevy kierretään rullaksi ja kääritään paperiin.

Jäähtyneestä tortusta leikataan noin 1.5 cm paksuisia viipaleita

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 60 grammaa

Kkk0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 22g31kcal2.7g0.1g2.2g0g
Sokeri 8.5g34kcal0g8.5g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 10g33kcal1g6.8g0.1g0.3g
Vadelmahillo extra (Euroshopper), annos 8g20g50kcal0g12.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana120g298kcal7.4g55.4g4.6g0.6g
Valittu annoskoko60g149kcal3.7g27.7g2.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna30g74kcal1.9g13.9g1.2g0.2g
Arvot/100g100g248kcal6.2g46.2g3.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=245513