Rahkabroileripiirakka

Sulata pohja ohjeen mukaan, paista 10 min/200 C uunin alatasolla.

Taputtele taikina piirakkavuokaan.

Paloittele paistettu file, kuori ja viipaloi sipuli.

Sekoita nämä rahkan kanssa, levitä piirakkataikinan päälle, lisää kirsikkatomaatit.

Paista 15-20 min/200 C. Tällä ohjeella tulee varsin tulinen versio, makua voi "laimentaa" perusrahkalla maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Naksu70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisperunataikinapohja (Sunnuntai), annos 400g25g93kcal1.1g7.8g6.3g0.9g
Kanafile (Kariniemi), annos 110g10g11kcal2.3g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Maustettu rahka makea & tulinen (Valio), annos 100g13g18kcal1g1.5g0.9g0g
Kirsikkatomaatti (Pirkka)9g1.9kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana120g247kcal9g19.4g14.8g2g
Valittu annoskoko60g124kcal4.5g9.7g7.4g1g
Annoskoko puolitettuna30g62kcal2.3g4.9g3.7g0.5g
Arvot/100g100g206kcal7.5g16.2g12.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=263822