Banaanikakku

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Sekoita joukkoon jauhot, leivinjauhe, vaniljasokeri, voisula ja banaanisose.

Kaada voideltuun/korppujauhotettuun vuokaan.

Paista 175 asteessa 30min (kostea kakku) - 50min (kuiva kakku).

Halutessa kuorruta kakku vesihauteessa sulatetulla suklaalla.

Kevyempi versio, jätä kuorruttamatta!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 6.9g10kcal0.9g0g0.7g0g
Sokeri 6.2g25kcal0g6.2g0g0g
Fariinisokeri6.2g25kcal0g6.2g0g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g15g13kcal0.2g2.7g0.1g0.3g
Voi 3.1g23kcal0g0g2.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 16g53kcal1.6g10.9g0.2g0.5g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.5g2kcal0g0.5g0g0g
Suklaa tumma 6.2g32kcal0.2g3.3g1.9g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana120g367kcal5.8g59.8g10.8g2.2g
Valittu annoskoko60g184kcal2.9g29.9g5.4g1.1g
Annoskoko puolitettuna30g92kcal1.5g15g2.7g0.6g
Arvot/100g100g306kcal4.8g49.8g9g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=276181