Pehmeä mustikkapiirakka

Sekoita kuivat aineet, ota syrjään n.1/3 murusta.

Lisää sultettu rasva suurempaan määrään jauhoja.

Nypi sekaisin lisää piimä ja kananmuna.

Levitä pohjataikina uunipannulle, päälle mustikat.

Sekoita rahkan joukkoon kananmunat v. sokeri ja sokeri, kaada seos mustikoiden päälle, lopuksi muruseos tämän päälle.

Paista 175 n. puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Ballroomlady
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 10g34kcal1g7g0.1g0.3g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g5.6g23kcal0g5.6g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g0.7kcal0g0.2g0g0g
Voi 5.2g38kcal0.1g0g4.2g0g
Piimä, rasvaton, Gefilus (Valio)4.2g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 1.2g1.8kcal0.2g0g0.1g0g
Mustikka metsä- 17g7.3kcal0.1g1.1g0.1g0.5g
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 10g6.2kcal1g0.3g0g0g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g3.7g15kcal0g3.7g0g0g
Kananmuna kuoreton 2.5g3.6kcal0.3g0g0.3g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana120g264kcal5.6g36.6g9.6g1.6g
Valittu annoskoko60g132kcal2.8g18.3g4.8g0.8g
Annoskoko puolitettuna30g66kcal1.4g9.2g2.4g0.4g
Arvot/100g100g220kcal4.7g30.5g8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296999