Kanttarellispagetti

1. puhdista sienet, pienennä isommat, kuumassa pannussa nesteiden haihtumiseen asti
2. spagetit merisuolan ja oliiviöljyn kanssa kiehumaan al denteksi (1dl keitinnesteestä voi käyttää kastikkeena)
3. sipulisilppu ja voi sienien sekaan 15 minuutiksi
4. merisuolaa ja mustapippuria maun mukaan
5. puolet sienistä spagetin sekaan
6. annoksen päälle sieniä ja parmesania

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g5g37kcal0g0g4g0g
Täysjyväspagetti (Rainbow), annos 100g38g126kcal4.9g25.5g0.6g2.4g
Kanttarelli, tuore, annos 50g6.3g0.9kcal0.1g0g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)3.8g1kcal0g0.2g0g0.1g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g1.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g6.3g24kcal2.1g0g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana120g378kcal14.2g51.6g12.8g5.2g
Valittu annoskoko60g189kcal7.1g25.8g6.4g2.6g
Annoskoko puolitettuna30g95kcal3.6g12.9g3.2g1.3g
Arvot/100g100g314kcal11.8g42.9g10.6g4.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=303333