Lennumummin gluteeniton leipä

Liuota hiiva lämpimään veteen ja lisää fiberhusk.

Anna turvota 10 min. Sitten lisää suola, öljy ja jauhot.

Lisäsin myös kourallisen kuivattua nokkosta.

Kohotus n. 10 min, sitten joko sämpylöiksi tai pitkulaiseen vuokaan.

Ja taas kunnon kohotus ja sitten uuniin 200 astetta n. 10-15 min.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 30 grammaa

Lennumummi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi25g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 2.5g1.9kcal0.3g0g0g0.2g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g4g36kcal0g0g4g0g
Kaurahiutale 3.5g13kcal0.5g2g0.3g0.4g
Kauralese 5g18kcal0.9g2.3g0.4g0.9g
Soijajauho vähärasvainen 4.5g18kcal2.1g1.3g0.3g0.7g
Tattarijauho, Myllynparas6.1g21kcal0.8g4.1g0.1g0.3g
Pellavarouhe reformi luomu3g10kcal0.9g0.2g0.6g0.9g
Kaurajauho Provena (Raisio), annos 100g5g18kcal0.7g2.8g0.3g0.6g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g0.5g0.1kcal0g0g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana120g270kcal12.4g25.4g12g8.8g
Valittu annoskoko60g135kcal6.2g12.7g6g4.4g
Annoskoko puolitettuna30g68kcal3.1g6.4g3g2.2g
Arvot/100g100g226kcal10.4g21.2g10g7.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=312880