Englantilainen hedelmäkakku (glut, maidoton)

- vaahdota margariini ja sokeri
- lisää munat (3 kpl) yksitellen
- lisää hasselpähkinärouhe (1 dl) ja haluamasi kuivahedelmät (3dl)
- lisää jaloviina*
- sekoita leivinjauhe (2 tl) jauhoihin (vajaa 4 dl) ja kaada sekaan
- lisää vaniljasokeri (2 tl)
- kaada kuivakakkuvuokaan, paista 160° noin 1 h

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 48 grammaa

Uhyvonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai laktoositon leivontamargariini (Raisio)11g76kcal0g0g8.4g0g
Sokeri 10g41kcal0g10g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 10g12kcal1g0g0.9g0g
Hasselpähkinä 3.7g24kcal0.5g0.1g2.2g0.6g
Kuivatut sekahedelmät, rainbow (Inex), annos 100g11g28kcal0.2g6.2g0g0.8g
Jaloviina 40% (Alko), annos 30g2.6g6kcal0g0g0g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g12g42kcal0.4g9.8g0.1g0.4g
Leivinjauhe 0.5g0.9kcal0g0.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.5g2.1kcal0g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana120g464kcal4.2g53.6g23.2g3.6g
Valittu annoskoko60g232kcal2.1g26.8g11.6g1.8g
Annoskoko puolitettuna30g116kcal1.1g13.4g5.8g0.9g
Arvot/100g100g387kcal3.5g44.7g19.4g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=316619