Banana Bread

HUOM! Aineksista puuttuu 1/2 tl ruokasoodaa sekä 2/3 tl vaniljauutetta, joita ei löydy tuotehausta.

1. Sekoita kaikki kuivat aineet keskenään kulhossa
2. Sulata margariini ja yhdistä munat, piimä sekä margariini ja vaniljauute keskenään
3. Muussaa ylikypsät (mustuneet) banaanit
4. Sekoita kaikki aineet keskenään, ÄLÄ vatkaa, vaan sekoita kevyesti, kunnes taikina on sekoittunut.

5. Voitele ja korppujauhota kakkuvuoka
6. Kaada taikina vuokaan
7. Paista 175 C uunissa keskitasolla noin 45 min tai kunnes kakku on kauniin ruskea.

8. Nauti!

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 11g39kcal1.2g7.9g0.1g0.4g
Tattarijauho, Myllynparas4.7g16kcal0.6g3.2g0.1g0.2g
Piimä, rasvaton, d-vitamiinia 1ug 7.7g2.3kcal0.2g0.3g0g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g19g16kcal0.2g3.4g0.1g0.3g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 7.4g53kcal0g0g5.9g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 5.7g7.1kcal0.6g0g0.5g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 3.3g1.4kcal0.3g0g0g0g
Kaneli, jauhettu, annos 2g0.3g0.7kcal0g0.2g0g0.2g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Hermesetas -neste0.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana120g270kcal6.2g30g13.4g2.2g
Valittu annoskoko60g135kcal3.1g15g6.7g1.1g
Annoskoko puolitettuna30g67kcal1.6g7.5g3.4g0.6g
Arvot/100g100g225kcal5.2g25g11.2g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=321419