Pitaleipä

Mittaa kaikki aineet pataan, käytä 8 min. Anna taikinan levätä peitettynä kunnes se on noussut 2 kertaiseksi.

Paloittele 21 kpl 120g paloja, riivaa pyöreäksi.

Anna levätä 10 min peitettynä.

Kaulaa pyöreiksi leiviksi, vahvuus n. 50mm.

Paista heti, uunin lähtölämpö 240, laske 225 asteeseen.

Aika 8 min. ( kiertoilmauuni)

Reseptistä tulee n. 21 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Leipurihiiva
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi24g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 1.4g1.1kcal0.2g0g0g0.1g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy classico (Bertolli)1.2g11kcal0g0g1.2g0g
Hiivaleipäjauho, Pouta, 1 dl33g112kcal4.6g21.1g1g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana120g247kcal9.6g42.2g4.4g3.8g
Valittu annoskoko60g124kcal4.8g21.1g2.2g1.9g
Annoskoko puolitettuna30g62kcal2.4g10.6g1.1g1g
Arvot/100g100g206kcal8g35.2g3.7g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=331108