Suklaarusina-kaurakeksit

Sekoita kuivat aineet sulatettuun rasvaan ja rahkaan ohjeen järjestyksessä.

Sekoita maitoon 1 tl soodaa ja lisää lopuksi taikinaan.

Maustaa voit taikinaa oman mielen mukaan vaniljalla, kanelilla, mintulla tai käyttää esim.

kuivattuja marjoja jne.
Lusikoi pellille pieniä nokareita ja painele ne tasaisiksi.

Paista 200 asteessa n. 10 min.
Lisänä toimii erinomaisesti maustamaton tuorejuustonokare!

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 12 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pehmeä rasvaton maitorahka 0,3% (Valio), annos 250g10g5.8kcal1g0.4g0g0g
Margariini, flora kevyt 40 2.4g9kcal0g0.1g1g0g
Sokeri 8.3g34kcal0g8.2g0g0g
Suklaarusina (Panda), annos 100g7.8g34kcal0.4g5.1g1.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 6.3g22kcal0.6g4.4g0.1g0.2g
Kaurahiutale 18g65kcal2.5g10g1.3g1.7g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen7.3g2.4kcal0.2g0.4g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.8g3.1kcal0g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana120g349kcal9.4g58.8g7.2g3.8g
Valittu annoskoko60g175kcal4.7g29.4g3.6g1.9g
Annoskoko puolitettuna30g87kcal2.4g14.7g1.8g1g
Arvot/100g100g291kcal7.8g48.9g6g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=337333