Kotipulla

Liota hiiva, sokeri, suola, kardemumma kädenlämpöiseen veteen.

Lisää kananmuna, vehnäjauhoista suurin osa ja öljy.

Alusta taikina kulhossa ja lopulta pöydällä.

Lisää tarvitttaessa jauhoja leivottaessa.

Pyöritä pulliksi ja paista 225C n. 10-15 min. Kypsyysasteen tiedät, kun väri on sopivan rusehtava, pullat kohonneet ja pullan ulkoreunat nousevat ylös pelliltä.

Reseptistä tulee n. 85 annosta ja yksi annos painaa n. 24 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 18g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 5g20kcal0g5g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.9g2.8kcal0.1g0.5g0.1g0.2g
Kananmuna, omega, 1 kpl1.6g2.1kcal0.2g0g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 27g93kcal2.7g18.9g0.3g0.9g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl5.9g53kcal0g0g5.9g0g
Hiiva 1.5g1.1kcal0.2g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana120g344kcal6.4g48.8g12.8g2.4g
Valittu annoskoko60g172kcal3.2g24.4g6.4g1.2g
Annoskoko puolitettuna30g86kcal1.6g12.2g3.2g0.6g
Arvot/100g100g287kcal5.3g40.7g10.7g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=384693