Minttu-porkkanakakku

Vatkaa munat ja sokerit vaahdoksi.

Lisää öljy vaahtoon.

Sekoita kuivat aineet, myös jauhettu minttu mauste, (ei löytynyt listalta) seokseen ja raastettu porkkana.

Laita taikina n. kolmeen (3) vuokaan.

Paista uunissa 175-200 asteessa n. tunti.

Reseptistä tulee n. 54 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Ropelli65

Ropelli65 sanoi...

Muista minttu vaikka sitä ei ole ojeen listassa!

lauantai 25.01.2014 klo 13:47

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, kuoreton 9g13kcal1.1g0g0.9g0g
Sokeri 12g48kcal0g11.8g0g0g
Vanilliinisokeri (oikeat arvot) (Pirkka), annos 1.5g1.2g4.9kcal0g1.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 20g70kcal2.1g14.2g0.2g0.7g
Leivinjauhe 0g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 5g44kcal0g0g5g0g
Porkkana 13g4.1kcal0.1g0.7g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana120g367kcal6.6g55.8g12.2g2g
Valittu annoskoko60g183kcal3.3g27.9g6.1g1g
Annoskoko puolitettuna30g92kcal1.7g14g3.1g0.5g
Arvot/100g100g306kcal5.5g46.5g10.2g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=400671