Minttuiset suklaacookiet

Rouhi suklaa ja karamellit karkeaksi rouheeksi.

Sekoita kuivat aineet.

Vatkaa voi ja sokerit ja lisää kananmunat.

Lisää kuivat aineet ja suklaarouheet.

Nostele kahdella ruokalusikalla 20 "kasaa" leivinpaperille . Paista 175 asteessa 10-15 minuutia.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

G5
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g9g69kcal0.1g0.1g7.5g0g
Fariinisokeri5.6g23kcal0g5.6g0g0g
Stevia sokeri (Dansukker), annos 100g2.8g11kcal0g2.8g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu10g13kcal1.1g0g0.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 12g42kcal1.2g8.5g0.1g0.4g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten3.8g12kcal0.9g1.7g0.8g0.4g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.8g3kcal0g0.7g0g0g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Taloussuklaa, Fazer7.5g39kcal0.3g4.2g2.3g0.4g
Suklaasydän (Panda), annos 150g7.5g37kcal0.4g5.1g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana120g497kcal8g57.6g26.4g2.4g
Valittu annoskoko60g249kcal4g28.8g13.2g1.2g
Annoskoko puolitettuna30g124kcal2g14.4g6.6g0.6g
Arvot/100g100g414kcal6.7g48g22g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=406005