Gluteeniton kuitu-kuivakakku

Jauhota kakkuvuoka korppujauhoilla.

Vaahdota munat ja sokeri.

Sekoita keskenään erillisessä kulhossa kaikki kuivat aineet, paitsi kaakaojauhe (jonka voi jättää poiskin jos haluaa).

Kaada vaahtoon kuivat aineet, rasva, ja jogurtti sekoittaen välillä.

Kaada seos kakkuvuokaan.

Paista 40-45 minuuttia 175 C alatasolla.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 48 grammaa

Nalanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai gluteeniton jauheseos (Raisio), annos 200g17g59kcal0.1g14.2g0.1g0.6g
Kananmuna kuoreton17g24kcal2g0g1.7g0g
Sokeri 7.1g29kcal0g7.1g0g0g
Rainbow juokseva rypsiöljyvalmiste (Bunge finland oy), annos 100g6.3g45kcal0g0g5g0g
Sokerijuurikaskuitu (Fibrex), annos 100g4.2g2.5kcal0.4g0.2g0g3.1g
Leivinjauhe 0.4g0.7kcal0g0.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.4g1.7kcal0g0.4g0g0g
Kaakaojauhe, fazer1.3g4.1kcal0.3g0.1g0.3g0g
Jogurtti, turkkilainen/kreikkalainen, rasvaa 10 % 6.3g7.7kcal0.2g0.3g0.6g0g
Korppujauho, luontaisesti gluteeniton 0.6g1.3kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana120g349kcal6g45.6g15.4g7.4g
Valittu annoskoko60g175kcal3g22.8g7.7g3.7g
Annoskoko puolitettuna30g87kcal1.5g11.4g3.9g1.9g
Arvot/100g100g291kcal5g38g12.8g6.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=430323