Pasta ateria

1.kuori ja hienonna sipulit, kuullota öljyssä.

laita samalla pasta vesi kiehumaan.

2.lisää tomaattimurska ja mausteet sipuleiden joukkoon.

(jos haluaa niin mausta chilillä ja välimeren yrteillä)

3.keitä pasta valmiiksi.

4.lisää lopuksi katkaravut kastikkeen joukkoon.

Voit toki myös käyttää äyriäisiä.

5.jaa pasta lautasille ja ripottele pinnalle juustoraaste.

1annos on noin 400kaloria.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Heluna24
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraaste emmental punaleima2.8g11kcal0.8g0g0.8g0g
Katkarapu 19g13kcal2.7g0g0.2g0g
Tomaattimurska 23g6.9kcal0.1g1.2g0g0.4g
Hunaja 0.3g1kcal0g0.2g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli 2.6g0.8kcal0g0.1g0g0g
Täysjyväpasta Tortellini (Pastella), annos 125g12g29kcal1.2g5g0.4g0.8g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.2g2.1kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana120g128kcal9.6g13g3.2g2.4g
Valittu annoskoko60g64kcal4.8g6.5g1.6g1.2g
Annoskoko puolitettuna30g32kcal2.4g3.3g0.8g0.6g
Arvot/100g100g107kcal8g10.8g2.7g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=63471