Kesäkurpitsa-savulohivuoka

Suikaloi kasvikset noin sentin levyisiksi siivuiksi ja laita ne matalan vuoan pohjalle.

Ripottele sekaan savulohi ja mausta merisuolalla, sitruuna- tai mustapippurilla ym. Leikkaa pieniä juustokuutioita ruoan päälle (tai lado päälle halloumijuustosta leikkaamiasi siivuja).

Valele lopuksi ruokakermalla ja paista n. 200 asteessa n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 427 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 28g5.1kcal0.2g0.7g0.1g0.2g
Peruna, keskikokoinen 60g3.8g2.3kcal0.1g0.5g0g0g
Paprika, punainen14g3.6kcal0.1g0.6g0.1g0.3g
Halloumi juusto (Pirkka), annos 100g4.7g15kcal0.9g0.1g1.2g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)4.7g7.5kcal0.1g0.1g0.7g0g
Savustettu kirjolohifileepala (Rainbow), annos 278g4.7g7.4kcal0.8g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana120g81kcal4.4g4g5.2g1g
Valittu annoskoko60g40kcal2.2g2g2.6g0.5g
Annoskoko puolitettuna30g20kcal1.1g1g1.3g0.3g
Arvot/100g100g67kcal3.7g3.3g4.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=353419