Broileri-riisilaatikko

Kypsennä riisi-kauraseos kanaliemessä.

Sulata pannulla oivariini ja lisää curry (1 rkl) ja sekoita hetki.

Lisää pannulle broilerisuikaleet ja sipulit ja ruskista.

Mausta seos mustapippurirouheella (½ tl). Kun riisi-kauraseos on kypsä, niin lisää joukkoon broilerisuikaleet, creme fraiche ja juustoraaste.

Kaada seos uunivuokaan.

Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 427 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio5.3g7.4kcal0.1g0.3g0.6g0g
Pizzamix juusto5.3g18kcal1.1g0.4g1.3g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.7g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Atria broilerin filesuikale maustamaton11g12kcal2.4g0g0.2g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos0.7g5.1kcal0g0g0.6g0g
Riisi & kaura, keittämätön (Risella) 0,5dl8.8g32kcal1g6g0.4g0.5g
Vesi21g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g0.6g1.6kcal0g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana120g155kcal9.6g14.4g6.4g1.2g
Valittu annoskoko60g78kcal4.8g7.2g3.2g0.6g
Annoskoko puolitettuna30g39kcal2.4g3.6g1.6g0.3g
Arvot/100g100g129kcal8g12g5.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=81719