Tomaattisienikeitto

Kuullota kuutioitua kesäkurpitsaa, sipulia ja sieniä öljyssä hetki.

Jos kuivattua suppista niin liota ensin 15 min niitä vedessä.

Loput aineet kattilaan ja kattila porisemaan ainakin 15 min. Tuoretta tai kuivattua timjamia, valkosipulia ja suolaa maun mukaan.

Rouhaisu mustapippuria.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 385 grammaa

Anuvai
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g3.9g1.2kcal0g0.2g0g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g13g4.6kcal0.2g0.9g0g0.2g
Kesäkurpitsa zucchini 13g2.4kcal0.1g0.3g0.1g0.1g
Oliiviöljy 0.3g2.3kcal0g0g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)3.9g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 26g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana120g23kcal0.8g3.2g0.8g0.8g
Valittu annoskoko60g12kcal0.4g1.6g0.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna30g6kcal0.2g0.8g0.2g0.2g
Arvot/100g100g19kcal0.7g2.7g0.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=134671