Perunajuustomunakas

Pilko sipuli ja peruna ja pyöräytä ne öljyssä pannulla.

Vatkaa munien rakenne rikki ja sekoita tilkka vettä.

Kaada munaseos kuumalle pannulle.

Kun on hieman hyytynyt, lisää tomaatit ja juusto.

Anna hautua miedolla lämmöllä kannen alla.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 16g9kcal0.3g2.2g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 24g34kcal3g0.1g2.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 2.2g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 1.5g14kcal0g0g1.5g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 6.6g15kcal0.3g1.2g0.9g0.4g
Gouda 30% (viipaleet) (X-tra), annos 15g3.3g12kcal0.8g0g1g0g
Sipuli (kuorittu)6g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana120g171kcal9g7.6g11.8g1.2g
Valittu annoskoko60g85kcal4.5g3.8g5.9g0.6g
Annoskoko puolitettuna30g43kcal2.3g1.9g3g0.3g
Arvot/100g100g142kcal7.5g6.3g9.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=274675