Pizza

Rahka, juustosta puolet , kananmuna, kauralese, leivinjauhe ja jauhot sekaisin keskenään.

Levitetään taikina pellille ja voi kaulita leivinpaperien välissä tasaiseksi.

Uuniin 200 astetta 10-15 min. Sen jälkeen täytteet ja takaisin uuniin n.15min.

Kannattaa käyttää syvää peltiä tulee nestettä jonkin verran ainakin itsellä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Upsukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahkavalmiste (Ehrmann), annos 100g14g7.9kcal1.2g0.7g0g0g
Juusto, Edam 17%, 8g siivu (Valio)8.2g22kcal2.5g0g1.4g0g
Kananmuna 50g(kpl)5.5g6.9kcal0.6g0g0.5g0g
Kauralese myllyn paras 1dl=50g3.3g11kcal0.6g1.5g0.3g0.5g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 2.5g7.7kcal0.3g1.5g0.1g0.1g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Tonnikala tomaattikastikkeessa. Rainbow[annos185g]4.1g4.9kcal0.5g0.1g0.3g0g
Katkarapu pienet (pirkka)6.8g4.5kcal1g0g0g0g
Savusuikale (Pouttu), annos 230g6.3g8.2kcal0.8g0.3g0.4g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g10g3.3kcal0.2g0.7g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana121g153kcal15.4g9.8g6g1.4g
Valittu annoskoko60g77kcal7.7g4.9g3g0.7g
Annoskoko puolitettuna30g38kcal3.9g2.5g1.5g0.4g
Arvot/100g100g127kcal12.8g8.1g5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=343020