Spagetti bolognese (karppi)

Paista sipulit ja jauheliha.

Lisää tomaattimurskat ja lihaliemijauhe.

Sekoita ja anna porista, että neste haihtuu osittain.

Mausta oreganolla, pippureilla ja paprikajauheella.

Tarkista suola.

Keitä spagetti, valuta ja sekoita kastikeen sekaan.

Lisää annoksen päälle reilusti juustoraastetta ja Nam!, herkuttelemaan.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 385 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 21g46kcal3.6g0g3.5g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)21g5.2kcal0.2g1.1g0g0.3g
Lihaliemijauhe/tiiviste vähäsuolainen 0.6g1.2kcal0.2g0g0g0g
Sipuli kuivattu 1.7g4.5kcal0.2g0.6g0g0.6g
Spagetti, hiilariton,375g (Dreamfields), annos 56g5.8g20kcal0.7g0.5g0.1g0.5g
Vesi10g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana120g154kcal9.8g4.4g7.2g2.8g
Valittu annoskoko60g77kcal4.9g2.2g3.6g1.4g
Annoskoko puolitettuna30g38kcal2.5g1.1g1.8g0.7g
Arvot/100g100g128kcal8.2g3.7g6g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=89110