Nizzan lohisalaatti

Sekoita kastikkeen ainekset keskenään.

Keitä papuja pienessä määrässä vettä, valuta ja sekoita joukkoon hieman salaatinkastiketta.

Paista lohiviipaleet pannulla nopeasti niin, että ne saavat kauniin värin.

Kuori ja viipaloi perunat.

Asettele vadille revityt salaatinlehdet ja nosta päälle pavut, perunat, viipaloidut tomaatit ja sipulirenkaat sekä pilkotut kurkut.

Koristele salaatti lohiviipaleilla, munalohkoilla ja oliiveilla.

Valuta päälle loput kastikkeesta

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 482 grammaa

Memppu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Papu, vihreä (Findus), annos 100g6.3g1.4kcal0.2g0.2g0g0g
Kylmäsavukirjolohi (Apetit)9g17kcal1.8g0g1g0g
Peruna, keskikokoinen 60g9g5.6kcal0.1g1.2g0g0.1g
Jääsalaatti (pussissa) (Järvikylä), annos 50g7.8g0.9kcal0.1g0.1g0g0.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g14g2.9kcal0.1g0.5g0g0.2g
Kurkku 3.1g0.3kcal0g0g0g0g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 1.3g2.5kcal0g0g0.3g0.1g
Kananmuna, keitetty 6.9g10kcal0.9g0g0.7g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Dijonsinappi, Maille, Original0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 1.3g12kcal0g0g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana121g104kcal6.4g4g6.6g1g
Valittu annoskoko60g52kcal3.2g2g3.3g0.5g
Annoskoko puolitettuna30g26kcal1.6g1g1.7g0.3g
Arvot/100g100g86kcal5.3g3.3g5.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=242308