Jauheliha-perunavuoka

400g naudan paistijauhelihaa
1 rkl öljyä
1 sipuli
5 perunaa
2 dl kuohukermaa
1-2 tl ruususuolaa
mustapippuria
(valkosipulin kynsi)

Leikkaa perunasta ohuita viipaleita.

Kuullota sipulit öljyssä ja ruskista jauheliha.

Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Lado vuokaan ohut kerros perunoita, joiden päälle ripottele ruususuolaa.

Päälle jauhelihakerros.

Tee perunasta ja jauhelihasta kerroksia mielesi mukaan.

Lopuksi kaada päälle purkki kuohukermaa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 241 grammaa

Natschku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g19g11kcal0.3g2.4g0g0.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha25g42kcal4.8g0g2.5g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 13g41kcal0.3g0.4g4.4g0g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0.3g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.3g2.8kcal0g0g0.3g0g
Mustapippuri 0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana120g197kcal10.8g6g14.4g0.6g
Valittu annoskoko60g98kcal5.4g3g7.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna30g49kcal2.7g1.5g3.6g0.2g
Arvot/100g100g163kcal9g5g12g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=357793