Jauhelihakastike

Ruskista Jauheliha ja mausta.

Laita lihat lautaselle odottamaan.

Hienonna suolakurkut.

Ruskista jauhot kuumalla pannulla ja lisää vesi, suurusta kastike vettä kiehuttamalla ja sekoittamalla, kunnes liemi on tasaista.

Lisää kasvisliemikuutio ja tuorejuusto.

Mausta ja anna kiehua hetki.

Lisää jauheliha ja suolakurkut ja hiukan vettä.

Sekoita ja anna kiehua miedolla lämmöllä n. 5min välillä sekoittaen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 193 grammaa

Milliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g31g53kcal6g0g3.1g0g
Sunnuntai Täysjyvävehnäjauho (Raisio)1.6g4.9kcal0.3g0.8g0g0.2g
Oivariini, 80 normaalisuolainen0.5g3.9kcal0g0g0.4g0g
Suolakurkku (Rainbow)2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Vesi24g0kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour Vsipuli light0.8g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.2g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.4g1.2kcal0g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana121g131kcal12.8g2g7.4g0.4g
Valittu annoskoko60g65kcal6.4g1g3.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna30g33kcal3.2g0.5g1.9g0.1g
Arvot/100g100g108kcal10.6g1.7g6.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=196014