Kalkkunakiusaus

Voitele vuoka.

Laita vuokaan kerros perunasuikaleita sekä pilkkomasi sipulit.

Lisää joukkoon myös kalkkunasuikaleet ja sekoita nämä tasaiseksi.

Lisää pinnalle Mustapekka- juustoa paloina tasiasesti.

Sitten vielä ohut kerros perunasuikaleita päälikerrokseksi.

Kaada päälle 0,5l valmistamaasi lihalientä (2 kuutiota 0,5l vettä) sekä kerma.

Laita uuniin hautumaan niin pitkäksi aikaa että neste on haihtunut.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 322 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)3.7g1kcal0g0.2g0g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi0.4g1.2kcal0g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 8.4g0kcal0g0g0g0g
Mustapekka tuorejuusto (Valio)1.9g8.8kcal0.2g0.1g0.8g0g
Valio maustettu ruokakerma 3 juustoa 1 prk 2,5 dl4.7g5.6kcal0.2g0.2g0.5g0g
Perunasuikale (Apetit)28g20kcal0.4g4.4g0g0g
Snellmanin kalkkunasuikale 300g11g12kcal2.7g0.1g0.1g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g1.9g1kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana121g100kcal7.2g10.2g3g0.2g
Valittu annoskoko60g50kcal3.6g5.1g1.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna30g25kcal1.8g2.6g0.8g0.1g
Arvot/100g100g83kcal6g8.5g2.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113362